No reģistrācijas, līdz pozitīvam tiesas spriedumam un atgūtam parādam – 85 dienas!

28.09.22

Pie Atgustinaudu.lv komandas vērsās Juris, ar lūgumu pēc palīdzības, lai atgūtu naudas līdzeķlus par sniegto pakalpojumu 2021. Gada beigās. Atgūstinaudu.lv komanda uzsāka pirmstiesas parāda atgūšanas procedūru un izvērtēja to, ka šī lieta ir jāvirza tālāk juridiskajai nodaļai tiesvedības uzsākšanai. Juridiskā nodaļa operatīvi sagatavoja dokumentus un cēla prasību tiesā. Saņemot pozitīvu tiesas lēmumu, parādnieks nekavējoties samaksāja pilnu parāda summu. Šajā lietā 85 dienu laikā Atgustinaudu.lv komanda spēja iziet visu parāda atgūšanas procesu un klientam atgūt naudas līdzekļus, kurus parādnieks nebija izmaksājis vairāk kā 6 mēnešus.

 

Klients, pēc pozitīvās sadarbības izsakās šādi – „Vērsos pie Atgustinaudu.lv komandas, jo parādnieks ignorēja visus manus centienus atgūt savu naudu. Atgustinaudu.lv komanda ātri  un efektīvi atrisināja šo lietu un beidzot esmu saņēmis samaksu par padarīto darbu. Iesaku ikvienam, kam ir nelabvēlīgi parādnieki vērsties pie Atgustinaudu.lv, jo viņi ir zinoši un spēj palīdzēt atgūt Jūsu naudu“ saka Juris.

 

Ja Jums arī ir kāds nelabvēlīgs parādnieks – sazinieties ar Atgustinaudu.lv komandu un mēs parūpēsimies par visu pārējo, lai atgūtu Jūsu naudas līdzekļus!