Jūsu uzņēmumam nav jācieš zaudējumi parādnieku vainas dēļ!

13.12.22

Šī gada Jūlijā klients vērsās pie mums ar lūgumu palīdzēt atgūt naudas līdzekļus no nelabvēlīga klienta, kurš nav apmaksājis rēķinus par sniegtajiem pakalpojumiem kopš 2021. Gada sākuma.

Atgustinaudu.lv komanda uzsāka darbu nekavējoties un veica pilnu parāda piedziņas procesu – no ārpustiesas piedziņas līdz Zvērinātam tiesu izpildītājam. Atgustinaudu.lv komandas spēcīgie juristi sagatavoja pieteikumu tiesā un pārstāvot klienta intereses to arī uzvarēja un ieguva piespiedu piedziņai nepieciešamo tiesas lēmumu un izpildu rakstu. Pateicoties viņiem bija iespējams jau oktobra vidū klientam atgūt naudas līdzekļus , ko viņš nebija saņēmis jau vairāk kā pusotru gadu par saviem sniegtajiem pakalpojumiem.

Pēc veiksmīgas lietas atrisināšanas, kas ilga nepilnus trīs mēnešus, klients izsakās šādi ;

“Ne pirmo reizi griezāmies pie atgustinaudu.lv speciālistiem un esam ļoti apmierināti ar sniegto pakalpojumu. Vēlamies uzteikt zinošo, vieksmīgo un ērto komunikāciju ar atgustinaudu.lv klientu menedžeri un īpaši uzteikt juristu komandu, kas lieliski paveic darbu sarežģītās tiesvedības situācijās. Mēs jau esam daudziem saviem partneriem un draugiem ieteikuši Atgustinaudu.lv, lai atrisinātu savu debitoru radītās problēmas. Paldies atgustinaudu.lv komandai un noteikti griezīsimies pie Jums vēl!”

Vai nevari atgūt parādu?

Mēs palīdzēsim!

Sazinieties

+371 20360838  

info@atgustinaudu.lv

www.atgustinaudu.lv